Surt a licitació per 531.132 euros l'any el contracte del servei de manteniment integral de les platges de Torrevieja

Aquest contracte inclou un aspecte molt demandat pels usuaris de les platges i les passejades marítimes de la nostra ciutat, que és l'obertura tot l'any dels 9 lavabos existents a les nostres platges, que a més tindran un servei de neteja i manteniment diari
31.03.2023
Servicio_mantenimiento_playas_torrevieja
El regidor secretari de la Junta de Govern Local, Federico Alarcón, juntament amb el regidor de Platges, Antonio Vidal, ha informat avui al matí que s'ha aprovat a JGL la contractació del Servei de Manteniment Integral de Platges, excloent elements vegetals, per un import de 531.132,61 euros a l'any, sent el contracte de durada de quatre anys, fet que suposa una inversió total de 2.124.530,44 euros. Un contracte que té la possibilitat de ser prorrogat per un any més.

Antonio Vidal ha informat que aquest nou contracte és molt necessari i demandat per poder mantenir en perfecte estat les nostres platges durant tot l'any, i així poder oferir un servei de més qualitat als milers de banyistes que gaudeixen dels nostres sorrals.

Vidal ha assenyalat que el contracte de manteniment inclou el manteniment i la neteja del mobiliari urbà (bancs, papereres, senyals, mupis, baranes, pals, pals, passarel·les, aparcabicis, etc.). A més, inclou elements que requereixin tasques de pintura o vernís com tanques, murs, elements metàl·lics i de fusta en general, elements d'obra civil d'accés o delimitació de les platges com murs, rampes, etc., i llocs de vigilància de socorrisme i lavabos. També comptarà amb servei de guàrdia per a emergències i reposició del funcionament davant greus desperfectes o quines ocasions perill, així com transport de materials pesants o de grans dimensions a requeriment dels tècnics municipals.

Finalment, Antonio Vidal ha destacat que aquest contracte inclou un aspecte molt demandat pels usuaris de les platges i les passejades marítimes, que és l'obertura tot l'any dels 9 lavabos existents a les nostres platges, que a més tindran un servei de neteja i manteniment diari.