Inaugurada la XXV Edició de la Fira del Llibre de Torrevella, amb una gran afluència de públic

L'escriptor Santiago Posteguillo, guanyador del Premi Planeta 2018 per la seva novel·la “Jo, Julia”, ha ofert una excel·lent conferència sobre la importància de la literatura en una carpa plena de públic
02.04.2023
feria del libro

A mig dia d'avui dissabte, 1 d'abril, ha quedat inaugurada la vint-i-cinquena Fira del Llibre de Torrevella al Passeig Vista Alegre, amb l'assistència de l'alcalde de la ciutat, Eduardo Dolón, el regidor de Cultura, Antonio Quesada, i un convidat especial, l'escriptor Santiago Posteguillo, guanyador del Premi Planeta 2018 per la novel·la “Jo, Julia”.

Després de visitar les casetes participants, l'alcalde ha donat per inaugurar la fira i ha felicitat el regidor de Cultura i tot el seu equip per haver consolidat una fira que ja s'ha convertit en una cita ineludible a la primera de la programació cultural de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chaparieta”.

Davant d'una plena carpa municipal plena de públic, Santiago Posteguillo ha ofert una excel·lent i didàctica conferència en què ha dissertat en la importància de la cultura i, en especial, de la literatura, la qual, per a Posteguillo d'“entretenir” i tenir un “rigor històric”, especialment en la temàtica que el tracta a les seves novel·les, la novel·la històrica. Després de la seva intervenció, ha signat exemplars de la seva nova novel·la “Roma soy yo” a més d'un centenar de lectors que s'han acostat a aquesta inauguració de la Fira del Llibre de Torrevella. L'alcalde li ha fet entrega d'un típic vaixell de sal quallat a la nostra llacuna salinera, així com el Diccionari Torrevejense, darrer llibre editat per l'Institut Municipal de Cultura.

La Fira es mantindrà oberta al públic des d'avui dissabte 1 al diumenge 9 d'abril, en horari de dilluns a dimecres de 10.30 a 14.00 hores i de 17.30 a 22.00 hores, i de dijous a diumenge de 10.00 :30 a 14.30 hores i de 17.30 a 23.00 hores.

Un total de 8 casetes de llibreries (Llibreria Buendía, Associació d'Escriptors Ales de Paper, Les mil i una llibres, Papereria Torrevella, Llibreria Trini, Llibreria Santos Ochoa, Llibreria Baigorri i Llibreria Rivendel) s'han instal·lat al Passeig Vista Alegre, a més d'una carpa al costat del monument al Coralista, on es duran a terme les activitats programades en aquesta Fira del Llibre. Totes aquelles persones que facin compres a la fira entraran al sorteig d'un lot de llibres. Al llarg de la Fira del Llibre signaran les seues obres fins a un total de 22 autors.