Joventut presenta la seva Agenda Jove de Primavera 2023

La Comarcon 2023, una excursió al Museu de les Arts i les Ciències i Oceanogràfic de València i la I Setmana Temàtica d'Esport i Tecnologia, principals atractius de la nova programació juvenil
06.04.2023
juventud
L'agenda primaveral inclou un esdeveniment d'oci educatiu interessant, la I Setmana d'Esport i Tecnologia, del 26 al 30 juny, per a adolescents de 12 a 17 anys

El regidor de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella, Domingo Paredes, informa que ja està disponible la nova Agenda Jove de Primavera del Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) corresponent al primer trimestre de l'any 2023.

Un total de 12 activitats, cursos i esdeveniments conformen la programació juvenil de primavera del CIAJ i els principals atractius dels quals seran La Comarcon 2023, jornades d'oci alternatiu, que aquest any celebren la seva IX edició, i que se celebrarà els dies 8 i 9 d'abril al Palau d'Esports amb jornada ininterrompuda de 10.00 a 22.00 hores amb el millor del rol, jocs de taula, còmic, màniga, videojocs, cosplay, cinema, etc. organitzat per Joventut en col·laboració amb aquesta Associació. A més, s'ha organitzat una visita al Museu de les Arts i les Ciències i Oceanogràfic amb motiu del seu 25è aniversari el dissabte 17 de juny. També s'hi inclou un interessant esdeveniment d'oci educatiu, la I Setmana d'Esport i Tecnologia del 26 al 30 de juny, per a adolescents de 12 a 17 anys.

Domingo Paredes ha indicat que quant a la formació s'ofereixen dos interessants cursos de Robòtica Educativa i Impressió 3D. S'obren també inscripcions en un nou curs de socorrisme aquàtic a platges, piscines i espais naturals que donarà inici al mes maig, dins del programa PICE (Programa Inicial de Qualificació per a l'Ocupació) per a joves inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

També s'han organitzat en aquesta agenda primaveral dues convocatòries de concursos com són els Premis Provincials de la Joventut de Diputació d'Alacant, que aquest any celebren la seva XX edició amb 6 categories, i un interessant concurs de pintura “El viatge de Kaochoa” organitzat per l'associació Fauna Natura.

Com és habitual en la programació, continuen les sortides d'oci inclusiu dues vegades al mes, les converses en anglès amb voluntaris i s'inclouen els tallers de teatre “Històries de creadors” organitzats en col·laboració amb l'Institut alacantí de cultura (IAC) Juan Gil Albert, que se celebraran el dia 2 de maig a l'IES Mediterrani de Torrevella.

Finalment, el regidor de Joventut recorda que per a més informació i inscripcions sobre les activitats de Joventut els interessats poden acudir presencialment al CIAJ, situat al Passeig Juan Aparicio, núm. 5, o informar-se a través de les seves xarxes socials, telèfon 965714072, whatsapp 606055291 , correu juventud@torrevieja.eu i al web municipal www.torrevieja.es.