Joventut obre les inscripcions per al curs de socorrisme aquàtic a les platges, piscines i espais naturals

Dirigit a joves de 18 a 30 anys, inscrits al Sistema Nacional de Garantia Juvenil
13.04.2023
juventud

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella informa que ja està obert el termini d'inscripció per al Curs de Socorrisme Aquàtic a platges, piscines i espais naturals, amb un total de 210 hores i que començarà el 15 de maig, en horari de matí de dilluns a divendres, al Palau dels esports “Tavi i Carmona” de Torrevella.

El curs, gratuït i emmarcat al programa PICE de la Cambra de Comerç d'Alacant, va dirigit a joves de Torrevella amb edats entre els 18 i 30 anys, inscrits al sistema nacional de Garantia Juvenil, subvencionat per la Unió Europea, amb un programa que inclou mòduls professionals com habilitats socials i ocupabilitat, socorrisme i primers auxilis, socorrisme aquàtic, platges i formació inicial per a l'ús de desfibril·ladors automàtics i semiautomàtics externs, i suposa una important sortida laboral per a la joventut, especialment en època estival.

Des de l'Àrea de Joventut s'indica que els interessats poden acudir al Centre d'Informació i Animació Juvenil (CIAJ) per gestionar-ne l'alta en garantia juvenil. Per a inscripcions i més informació podeu contactar a través dels telèfons 965714072, 606055291 (Whatsapp), correu juventud@torrevieja.eu , així com a través de les xarxes socials Facebook i Instagram al perfil Torrevieja Juventud. Places limitades.