El Torrevieja Weekend celebra la seva segona edició entre celebrities, actuacions, moda i comerç local

En aquesta ocasió seran els dissenys de Juan Carlos Mesa, dissenyador de la seva firma homònima i exdirector creatiu de firmes com Agatha Ruiz de la Prada o la internacional Del Pozo, els que desfilaran per la passarel·la que acollirà dissabte a la tarda a les 20.00 hores. :00 hores a l'emblemàtic Passeig de Vista Alegre
18.04.2023
Cartel_Torrevieja_Weekend_2023
Després de l'èxit rotund de la primera edició del Torrevella Weekend, celebrat el 2022, iniciativa impulsada pel dissenyador i empresari Eduardo Navarrete i l'Ajuntament de Torrevella. Amb una afluència de 5.000 assistents, la ciutat es torna a revestir de moda, artesania i celebrities del 21 al 23 d'abril, amb una gala del comerç a la qual se sumen dissenyadors consagrats del panorama nacional com Maison Mesa i Enneges.

Arkano, Marta Belenguer, La Terratrèmol d'Alcorcón, Luis Miguel Seguí, Lucía Jiménez i Varry Brava són algunes de les cares que se sumen a aquest cap de setmana en què es reivindica la Costa Blanca i la ciutat de Torrevella com a enclavament turístic, gastronòmic i on la moda i el comerç local són rotunds protagonistes.

En aquesta ocasió, seran els dissenys de Juan Carlos Mesa, dissenyador de la seva firma homònima i exdirector creatiu de firmes com Agatha Ruiz de la Prada o la internacional Del Pozo, els que desfilaran per la passarel·la que acollirà dissabte a la tarda a les 20:00 hores a l'emblemàtic Passeig de Vista Alegre. Allà també mostrarà les seves creacions la firma Enneges, pionera a pujar a les passarel·les nacionals la tècnica de l'upcycling, a més de diferents punts del comerç local de la zona.

Aquesta particular passarel·la, que l'any passat va aconseguir el títol de ser la més extensa d'Espanya ia la qual es van sumar gairebé 5.000 assistents, és part d'una sèrie d'activitats que van des de la visita a punts turístics de la Costa Blanca com el Parc Natural de les Llacunes de la Mata i Torrevella, fins a una ruta a peu per comerços locals de la zona, un múscul vital per a l'economia de la ciutat que recolzen celebrities i premsa nacional.