L'alumnat treballador del Taller d'Ocupació (Vides de La Mata II) exerceix la seva formació pràctica a diferents departaments municipals

finalitat és millorar la qualificació professional de cada persona participant i incrementar les possibilitats dinserció laboral quan finalitzi el mateix
25.04.2023
taller de empleo

L'alumnat treballador del Taller d'Ocupació Vides de la Mata II de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) de l'Ajuntament de Torrevella, que en aquests moments està realitzant la formació del Certificat de Professionalitat ADGG 0208 Activitats Administratives, en la relació amb el client a l'aula del CIAJ, està exercint la seva formació pràctica a diferents departaments municipals: Pangea, seu de la Universitat d'Alacant a Torrevella, Centre Cultural Verge del Carme, Biblioteca Municipal Carmen Jalón, Sala de Lectura Diego Ramírez, Departament de Cens i Estadística i Benestar Social .

El regidor d'Ocupació i Foment, Domingo Paredes, informa que les activitats pràctiques que estan realitzant són variades i depenen del departament on duen a terme la seva formació, però consisteixen principalment a realitzar tasques de suport en funcions administratives bàsiques relacionades amb els continguts del certificat de professionalitat. A més a més, s'han realitzat diferents accions formatives relacionades amb el projecte, amb la finalitat d'enriquir els coneixements adquirits i complementar la formació rebuda a l'aula.

L'alumnat treballador del Taller d'Ocupació Vides de la Mata II ha visitat les instal·lacions d'Agamed, el Centre de Turisme (CdT) de Torrevella, ha rebut xerrades sobre Emprende Labora, sobre Igualtat, sobre els programes de Labora, primers auxilis, etc.

Aquest Tallers dOcupació és un programa mixt docupació i formació, que té per objecte millorar locupabilitat de les persones participants demandants de treball, mitjançant la realització dobres o serveis dutilitat pública o dinterès social. La finalitat és millorar la qualificació professional de cada persona i incrementar les possibilitats dinserció laboral quan finalitzi el mateix.

Un projecte que compta amb un 10 de persones dalumnat, a més del docent de lespecialitat, docents de continguts modulars i la directora, tenint una durada de 1 any i finalitza el 20 doctubre del 2023.