Xerrada de la prestigiosa psicòloga "Patri Psicòloga" demà, al Teatre Municipal, dins de les primeres jornades sobre la salut mental

25.04.2023
patri
Aquestes jornades comptaran amb xerrades i tallers de grans professionals a Salut Mental com Berta Villagordo, Esther Lledó, Begoña Cabrera, Miguel Jesús Sánchez i Pepe Riquelme, que parlaran sobre la gestió dels problemes de salut mental a què s'enfronten els nens i adolescents

Les regidories d'Educació, Sanitat i Benestar Social de l'Ajuntament de Torrevella han engegat les primeres Jornades sobre la Salut Mental, que se celebraran el dimecres 26 i el dijous 27 d'abril a Torrevella. Unes jornades enfocades als professionals de la salut, l'educació i les famílies.

Unes Jornades que comptaran amb xerrades i tallers de grans professionals a Salut Mental com Berta Villagordo, Esther Lledó, Begoña Cabrera, Miguel Jesús Sánchez i Pepe Riquelme, que parlaran sobre la gestió dels problemes de salut mental a què s'enfronten els infants i adolescents, parlaran sobre addiccions, trastorns alimentaris, com afrontar el suïcidi, les autolesions, etc.

L'acte principal d'aquestes jornades serà la xerrada de la coneguda i prestigiosa psicòloga “Patri Psicòloga”, una de les psicòlogues més influents d'Espanya i ha estat guardonada amb el Premi del Col·legi Oficial de Psicòlegs d'Andalusia Oriental a la millor divulgadora a les xarxes socials . Els seus llibres són líders en vendes, tenint actualment més de 1.000.000 de seguidors a les xarxes socials.

Patri Psicòloga realitzarà una Xerrada titulada “Com cuidar l'autoestima dels nostres fills i filles”, al Teatre Municipal de Torrevella, a les 19.00 hores. Les entrades per a aquesta xerrada es van esgotar fa setmanes.