L'Alberg Municipal d'animals fomenta les adopcions amb visites escolars

28.04.2023
albergue

Per segon any consecutiu l'Alberg Municipal d'Animals ha posat en pràctica una campanya per donar a conèixer les activitats quotidianes del recinte i promoure el foment d'adopció d'animals, principalment gossos i gats, entre els centres escolars de la ciutat.

El primer dels col·legis visitants ha estat el CEIP “Amanecer”, que va desplaçar 140 alumnes que van presenciar la presentació d'una vintena de gossos que necessiten estar integrats en una llar, per rebre l'afecte i les cures que requereixen com a éssers vius “amb sentiment”, tal com va assenyalar la regidora de Protecció Animal, Concha Sala, durant la benvinguda als visitants de la instal·lació.

Les voluntàries i el personal de l'Alberg va ser qui va donar a conèixer cadascun dels gossos que van ser objecte de l'afecte i les mostres de simpatia de les nenes i els nens que van acudir a la visita juntament amb el professorat. L'alberg queda obert perquè els col·legis que ho desitgin puguin sumar-se a fer aquesta enriquidora i educativa activitat.