Joventut obre les inscripcions per a un viatge cultural a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València pel seu 25è aniversari

L'excursió serà el dissabte, 17 de juny, i té un preu de 29€ amb tot inclòs
04.05.2023
juventud

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella informa que ja està obert el termini d'inscripció per al viatge cultural a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, amb motiu de la celebració del seu 25è aniversari.

L'excursió, que es farà dissabte que ve, 17 de juny, té un cost de 29 euros i inclou visites als museus de les ciències, projecció en 3D a l'Hemisfèric i entrada a l'Oceanogràfic, a més del bus i assegurances de viatges. El viatge és obert a persones de totes les edats, amb preferència per als joves amb edats entre els 12 i els 35 anys. Els menors de 14 anys haurien d'anar acompanyats d'un adult i les places són limitades.

Per a més informació, inscripcions i reserves els interessats poden acudir presencialment al CIAJ, situat al Passeig Juan Aparicio, Nº 5, o informar-se a través de les seves xarxes socials @torreviejajuventud a Instagram o Facebook, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu juventud@torreja. eu i al web municipal www.torrevieja.es.