Aprovat en ple la modificació de planejament per a la construcció del pavelló poliesportiu de La Mata

Avui s'ha aprovat definitivament el PRI que permetrà la construcció del nou pavelló, mentre que la mesa de contractació ja està seleccionant l'oferta guanyadora del contracte d'execució d'obra, per valor de 5,6 milions d'euros
20.05.2023
la mata

L'Ajuntament de Torrevella, en sessió plenària, ha aprovat avui al matí la modificació del Pla de Reforma Interior (PRI) de l'enclavament 7, en carrers Delfín, dels Danesos i una altra, per a la construcció definitiva del Pavelló d'Esports de La Mata.

L'Ajuntament de Torrevella ha hagut de modificar la normativa urbanística per aprofitar les potencialitats de la parcel·la al màxim. Així, s'ha introduït la possibilitat que l'espai de la cota de planta baixa de l'edifici pugui ser utilitzat pels nombrosos col·lectius de La Mata per a cursos, activitats pròpies de les associacions de l'entorn, assaigs de cors, espai de reunions de diversos col·lectius , i, per descomptat, esport. Així mateix, s'han hagut d'ajustar els paràmetres d'ocupació i alçada de l'edifici.

El futur pavelló s'ubicarà al costat de l'accés a La Mata , per la rotonda de la N-332, a l'illa compresa pels carrers Delfín, França i Avinguda dels Danesos, amb un pressupost d'execució de 5,6 milions d?euros. Cal destacar que la mesa de contractació ja està seleccionant l'oferta guanyadora del contracte i, posteriorment, es procedirà a l'adjudicació ia l'execució de l'obra.

El pavelló de La Mata comptarà amb una pista poliesportiva de 44 x 23 metres quadrats, habilitada per a la pràctica de futbol sala, voleibol, handbol, bàsquet i bàdminton d'acord amb la normativa específica del Consell Superior d'Esports -CSD-. La pista tindrà diferents possibilitats de composició alhora, de manera que es puguin estar practicant diverses disciplines alhora.

Aquest pavelló multiusos tindrà un grau de seients per acollir més de 200 persones, dos vestidors per a equips i dos vestidors per a arbitratge, un vestíbul exterior de 243 metres quadrats, cafeteria de 38,21 metres quadrats i dos salons polivalents de 100 i 90 metres quadrats.