La gran soprano Ainhoa Arteta arriba al Teatre de Torrevella aquest dissabte, en un espectacle concert

L'artista, a punt de penjar el cartell de sold out, fa una parada a Torrevella dins la gira nacional de teatres i auditoris
26.05.2023
Ainhoa artera

Com si fos un nou començament, i amb les mateixes ganes que la van convertir en una de les grans dels teatres internacionals, Ainhoa Arteta manté al seu nou espectacle els nivells d'exigència que sempre ha tingut aquesta artista, nascuda a Tolosa, i que amb els anys s'ha convertit en un dels referents internacionals pel que fa a la lírica.

Aquest proper dissabte, 27 de maig, a les 19:00 hores, al Teatre Municipal oferirà un concert emmarcat al Cicle Líric de Cultura Torrevella, complementant un cartell pel qual han passat artistes del gènere com Celso Albelo, i amb què la Regidoria de Cultura ha recuperat per a Torrevella un gènere musical que sempre va ser ben acollit a la ciutat.

Aquest recital líric s'emmarca dins la gira que l'artista està realitzant per tot Espanya amb el pianista Javier Carmena, i que recorrerà diverses províncies espanyoles, així com alguns concerts on compartirà cartell i taules amb altres artistes nacionals i internacionals, combinant veus i nous temes al seu repertori.

Durant el recital interpretarà un programa ple de cançons populars, sobretot d'autors espanyols, així com melodies clàssiques i de la tradició basca, per la qual cosa la colònia de residents a Torrevella (molts procedents d'aquesta regió del nord d'Espanya), es veuran més que recompensats rememorant cançons amb què es van criar a la seva terra.

Ainhoa Arteta és una de les sopranos més reconegudes del món. Ha cantat als millors teatres, no obstant, el seu ADN espanyol no l'ha abandonat mai. Això es reflecteix en la seva veu, carregada d'emoció i d'intensitat que li fa fregar l'ànima de l'espectador a cada cançó.

CAMPIONAT DE FITNESS AMIX CUP 23

D'altra banda, dins de la programació de Cultura Torrevella, l'Auditori Internacional de la ciutat acollirà aquest diumenge, 28 de maig, el Campionat de fitness AMIX CUP 23, on s'intentarà arrossegar el tràiler més llarg d'Europa per batre un rècord Guinness, que comptarà amb la participació de més de 200 esportistes d'elit d'aquest esport de totes les categories.