Premis rePCV (5a edició)

26.05.2023
Foto noticia innovacion
TERMINI D'INSCRIPCIÓ: Inscriu-te abans del 9 de juny a les 14:00 h.

La Xarxa de Parcs Científics Valencians convoca la 5a edició dels seus premis , amb la qual cosa pretén contribuir al desenvolupament ia la consolidació de les empreses creades i desenvolupades amb el suport dels cinc Parcs Científics Valencians.

OBJECTIU:

Reconèixer i premiar l'activitat d'iniciatives emprenedores i empresarials atenent el creixement, el caràcter innovador, l'estratègia empresarial i l'aportació a l'entorn

CATEGORIES:
  • Spin off : Dirigit a les empreses, promogudes per PDI, doctors o estudiants de doctorat, creades a partir de l'explotació de resultats de recerca i que tinguen la consideració de spin-off per qualsevol de les universitats públiques valencianes. Aquestes empreses han d'estar ubicades o vinculades amb qualsevol dels parcs científics valencians.
  • Start-up: Dirigit a les empreses innovadores ubicades a la Comunitat Valenciana i constituïdes amb posterioritat al 30 de juny de 2018. També hi poden participar startups que hagin tingut èxit en projectes finançats per l'Agència Valenciana de la Innovació.
  • Col·laboració Empresa-Universitat: Dirigit a l'empresa que participi amb qualsevol de les universitats públiques valencianes en programes i/o projectes de R+D els resultats dels quals hagin contribuït a establir una relació estreta i continuada de col·laboració, així com al desenvolupament de l'economia valenciana .

TERMINI D'INSCRIPCIÓ: Inscriu-te abans del 9 de juny a les 14:00 h. Candidatures a Inscripció