La Regidoria de trànsit lliura 60 bicicletes a l'Associació "Bicis per a la vida"

07.06.2023
bicis

L'Ajuntament de Torrevella, a través de la Regidoria de Trànsit, Federico Alarcón, ha fet entrega de 60 bicicletes que s'havien retirat per renovació al Parc Infantil de Trànsit, a l'Associació Bicis Per a la Vida by Skoda, que té el potencial de generar un impacte transformador a la societat.

El lliurament d'aquestes bicicletes, dut a terme pel mateix regidor de Trànsit, Federico Alarcón, ofereix als col·lectius vulnerables l'oportunitat d'accedir a un mitjà de transport econòmic i sostenible. Moltes persones en situacions desafavorides no tenen els recursos per adquirir un vehicle propi o per cobrir els costos associats amb el transport públic.

Alarcón ha destacat que també té un impacte social transformador important, ja que permet que els col·lectius vulnerables tinguin accés a la mobilitat, obrint noves oportunitats per a ells. Les bicicletes poden facilitar l'accés a llocs de treball, educació i serveis bàsics, cosa que contribueix a trencar el cicle de la pobresa i promoure la igualtat d'oportunitats cap a una inclusió social.