L'AJUNTAMENT DE TORREVELLA ACOSTA ELS FONS EUROPEUS A LES EMPRESES I AUTÒNOMS

08.06.2023
Foto noticia innovacion

La regidora de Relacions amb la UE, Gitte Lund Thomsen va ser l'encarregada d'inaugurar el 6 de juny passat la jornada 'Oportunitat Europa. Finançament per a empreses i autònoms', el primer dels esdeveniments previstos per l'Ajuntament de Torrevella per apropar la Unió Europea al teixit social i empresarial torrevellenc. Per això, es va informar del servei d'atenció a empreses i autònoms amb què compta l'Ajuntament i que presta servei en línia, telefònic i presencial amb dues tècniques especialitzades en subvencions al capdavant. Durant la presentació que van realitzar, aquestes van mostrar com des de la web https://torrevieja.es/es/punto-gva-next qualsevol persona interessada, independentment de si es tracta d'un autònom/empresa, representant d'entitat sense ànim de lucre o ciutadania en general, pot accedir a informació sobre les ajudes que hi ha obertes i procedeixin aquestes de fons europeus o d'altres administracions (Diputació d'Alacant, Generalitat Valenciana o Govern d'Espanya).

Les tècniques van explicar que tenen previst el llançament d'un butlletí setmanal de subvencions que enviaran a aquelles persones que ho hagin sol·licitat a l'esdeveniment d'avui o ho facin al formulari que hi ha habilitat i al qual també es té accés al web municipal : https://torrevieja.es/es/form/punto-gvanext
A través d'aquest formulari també podeu contactar amb el servei, així com a través del telèfon 607 822 878 i el correu gvanext.torrevieja@torrevieja.eu.

La jornada va seguir amb la intervenció d'Ana Jordá, tècnica de Cambra de Comerç d'Alacant, que va explicar els detalls del kit digital, una subvenció -tal com va comentar- que poden sol·licitar gairebé la totalitat d'autònoms i pimes de menys de 50 empleats. Jordá va explicar el procediment per sol·licitar la subvenció, que pot anar des de 2.000 fins a 12.000 euros en funció del nombre de persones empleades, el paper dels agents digitalitzadors i l'objecte de l'ajuda, que serveix per realitzar accions de digitalització a les empreses, a concret per a la creació o millora del lloc web i presència a internet, comerç electrònic, gestió de xarxes socials, gestió de clients, intel·ligència empresarial i analítica, serveis i eines doficina virtual, gestió de processos, factura electrònica, comunicacions segures i ciberseguretat. La presentació de la Cambra de Comerç d'Alacant està disponible a l'enllaç següent: https://cloud.torrevieja.eu:8443/s/Pj98mzx6obZwnop

Per concloure la jornada, va prendre la paraula Julián Delgado, Cap de Servei de Planificació i Programació de l'Oficina Valenciana per a la Recuperació de la Generalitat Valenciana, que va explicar l'impacte dels fons europeus a la nostra Comunitat i la forma d'accedir a subvencions i finançament orientades a empreses i autònoms. Delgado va fer un repàs dels ajuts actualment oberts i de les pàgines de referència on podem mantenir-nos informats de les noves convocatòries. Aquesta presentació, on podeu accedir als enllaços d'aquestes fonts d'informació, podeu veure aquí: https://cloud.torrevieja.eu:8443/s/zFyP6Q8gYetoQsY
L'enregistrament de l'esdeveniment es pot veure en aquest enllaç: https://www.facebook.com/AyuntamientoTorrevieja/videos/172478538879283/