Joventut obre les inscripcions per a adolescents durant la setmana d'activitats tecnològiques i esportives

12.06.2023
level up

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella informa que ja es troba obert el termini d'inscripció per a la Setmana d'activitats Tecnològiques i Esportives.

L'activitat és gratuïta per als joves de Torrevella, i es desenvoluparà la setmana del 26 al 30 de juny, de dilluns a divendres, en horari de 10.00 a 14.00 hores. El lloc on es desenvoluparan les activitats relacionades amb les noves tecnologies serà al Centre cultural Verge del Carme, i les esportives es realitzaran a l'exterior. A més, com a novetat en aquest curs, s'ha decidit formar dos grups d'edat: el primer grup amb un total de 20 places per a adolescents de 12 a 14 anys nascuts entre els anys 2011 i 2009 i un segon grup de 10 places per a joves de 15 a 17 anys nascuts entre els anys 2006 i 2008

Durant aquesta setmana especial, els joves participaran en una àmplia varietat d'esports i activitats recreatives que van des de partits de pàdel fins a emocionants aventures de pàdel surf a la platja, on podreu experimentar l'emoció d'esports aquàtics. A més, també practicaran altres esports a la platja, com volei-platja, futbol-platja i frisbee, fomentant el treball en equip entre els participants.

Paral·lelament, els participants també tindran l'oportunitat d'endinsar-se al món de la tecnologia i la innovació. Aprendran sobre robòtica, on podran construir i programar robots per fer diferents tasques i desafiaments. A més, tindran classes de programació, on podran desenvolupar les seves habilitats al camp de la codificació i la creació d'aplicacions. La impressió 3D també serà part de lexperiència, permetent als estudiants donar vida als seus propis dissenys i crear objectes tridimensionals. I per submergir-se en mons virtuals sorprenents, se'ls brindarà l'oportunitat d'explorar la realitat virtual, on podreu viure experiències immersives i educatives.

Aquesta setmana especial té com a objectiu proporcionar als estudiants una experiència integral, que combina l'activitat física i l'aprenentatge tecnològic de manera divertida i dinàmica. Es promourà el treball en equip, lesperit esportiu i la creativitat, alhora que es fomentarà linterès per la tecnologia i la innovació.

Les inscripcions estaran obertes des d'avui dilluns, 12 de juny, dimecres 21 de juny, i es faran a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament a l'apartat d'Educació, Cultura i Esports, on hi ha les inscripcions a les Activitats i Cursos de Joventut , o bé a través del següent enllaç directe: https://torrevieja.sedelectronica.es/dossier.3.

Les places són limitades i s'atorgaran per rigorós ordre d'entrada al Registre General. En cas que les sol·licituds sobrepassin el nombre de places disponibles es procedirà a fer-ne un sorteig.

Per a més informació, els interessats poden acudir presencialment al Centre d'Informació Juvenil CIAJ, situat al Passeig Juan Aparicio, núm. 5, o bé informar-se a través del telèfon 965.714.072, a les seves xarxes socials @torreviejajuventud a Instagram o Facebook, whatsapp 606.055. 291, correu electrònic juventud@torrevieja.eu o al web municipal www.torrevieja.es.