Aquest diumenge es representa el darrer espectacle de Teatre per a tothom

Diumenge, a les 18:30 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, podran presenciar un espectacle de titelles molt particular, “Las Cotton”
13.06.2023
títeres

El regidor de Cultura i vicepresident de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, Antonio Quesada, informa que aquest proper diumenge, 18 de juny, es representarà el darrer espectacle de “III Teatre per a tothom”, on mínim un cop al mes petits i adults han pogut gaudir d'obres carregades de missatges i valors com: ecologisme, amistat, respecte, amor, art, cultura i molta diversió. Diumenge, a les 18:30 hores, al Centre Cultural Verge del Carme, podran presenciar un espectacle de titelles molt particular “Las Cotton”. Edats recomanades a partir de 5/6 anys, sent el preu de l'entrada de 5 euros.

Les Cotton

Deixant enrere els perills del seu poble natal, la família Cotton es dirigeix a la ciutat a la recerca de noves vides i oportunitats. Entre les teulades i els llums de la ciutat, entre les teles, els fils i les màquines de la fàbrica, la mare i les dues filles viuran noves aventures. Però aquesta vegada no estan soles i es llançaran amb força al desig de ser feliços.

Inspirada en les lluites obreres de les dones a la indústria tèxtil de principis de segle, neix “Las Cotton”. Un imaginari visual a través de la mirada d'una família en plena revolució industrial, per parlar sobre l'arribada de la industrialització, l'èxode a les ciutats, la duresa de la fàbrica i el gran exemple de les dones, que van entendre que només juntes podrien aconseguir unes vides dignes.

Las Cotton és un espectacle de Titelles. Els més petits gaudiran d'una proposta altament poètica i emotiva, que recorda què va passar el 8 de març del 1908.

Aquesta obra és guanyadora dels premis:

Millor espectacle de titelles FETEN 2021

Drac d'Or a la millor escenografia – Fira de Titelles de Lleida 2022

Tràiler: https://youtu.be/8QkLN6jTutI.

Compra d'entrades: https://www.entradasatualcance.com/tickets-los-cotton-anita-maravillas-….