La màgia del Mag Yunke, la dramaturga del Bruixot i La Sarsuela de la Cort del Faraó completen l'oferta cultural de la setmana

15.06.2023
faraon

El Teatre Municipal de Torrevella acull una programació de primer nivell aquest proper cap de setmana. Tres espectacles increïbles que faran al públic torrevellenc sentir la màgia, l'ànima de Valle Inclán i divertir-se en una clàssica sarsuela en un cap de setmana ple de cultura.

Comencem divendres, a les 19:00 hores, amb el Mag Yunke i el seu darrer xou de màgia “Origen”. El Mag Yunke, al que molts espanyols hem començat a conèixer arran de les seves constants aparicions en programes de televisió com “Por Art de Màgia” i “El Hormiguero”, i que ha estat guardonat com un dels millors mags a nivell mundial, apareixerà al Teatre Municipal per sorprendre'ns amb els seus trucs i grans il·lusions que faran al públic passar una experiència única, fins i tot emocionar-se experimentant noves sensacions i recordant quan eren petits. Un espectacle de primer nivell per a tota la família.

El dissabte, 17 de juny, a les 19:00 hores, tindrem amb nosaltres l'actor i dramaturg Rafael Álvarez, més conegut com El Brujo, per delectar-nos amb la seva obra L'Ànima de Valle Inclán. Durant el confinament El Bruixot es va inspirar en aquest singular home de vida vibrant per crear aquesta obra. Ens explica com va alleujar la seva malenconia i com ho va curar de les circumstàncies que estàvem vivint. En paraules del Brujo: “Valle Inclán és misteriós i extravagant, romàntic i estètic. La seva ànima em commou.”

Cultura Torrevella tanca el cap de setmana amb La Corte de Faraó. Un clàssic de l'obra lírica, interpretada per la Companyia Lírica Alacantina, que tindrà lloc el diumenge, 18 de juny, a les 19.00 hores. Una comèdia musical, divertida, picant i emocionant, que barreja elements d'opereta, sarsuela, revista i fins i tot cuplet, que ha estat portada al cinema diverses vegades, i que agradarà a tots els públics.

PROXIMAMENT A TORREVELLA

D'altra banda, al mes de juliol els més petits de la casa no es poden perdre el musical Tadeo Jones: La Taula Esmeralda, en què el personatge d'animació més conegut i taquiller del cinema espanyol arribarà en forma de musical per divertir-se a tota la família. A més del 17 al 19 de juliol, el Gran Circ Acrobàtic de la Xina, un espectacle únic amb més de 30 artistes sobre l'escenari, la majoria medallistes olímpics i alguns procedents del famós Cirque du Soleil (Circ del Sol) farà una parada a Torrevella per a sorprendre'ns amb les seves impressionants acrobàcies.