Torrevella renova les 6 banderes Qualitur, que certifiquen la qualitat i la neteja de les aigües i les sorres de les seves platges, així com els serveis higiènics i zones d'esbarjo i lleure

Les platges dels Nàufrags, El Cura, Els Bojos, La Mata, Cap Cervera i Cala Piteras renoven aquests certificats de qualitat
20.06.2023
playas

El regidor de Platges i Medi Ambient de l'Ajuntament de Torrevella, Antonio Vidal, ha recollit a la localitat de Dénia les 6 banderes Qualitur que certifiquen la qualitat i la neteja de les aigües i les sorres de les nostres platges , així com els serveis higiènics i zones d'esbarjo i lleure.

Antonio Vidal ha recollit de mans del secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer aquestes 6 certificacions que atorga la Generalitat Valenciana

A les platges de La Mata, Els Nàufrags, El Cura, Els Bojos, Cap Cervera, La Mata i Cala Piteras.

L´edil de Platges i Medi Ambient ha mostrat el seu agraïment i satisfacció per haver aconseguit que les platges de la nostra localitat comptin un any més amb aquest important reconeixement, a més d´assegurar que Torrevella està totalment preparada per afrontar la campanya estival que ja ha començat, destacant la important inversió realitzada pel consistori per disposar d'un gran sistema de socorrisme i vigilància que estan fent dels sorrals de Torrevella un dels més segurs de la Comunitat Valenciana.

Turisme Comunitat Valenciana ha concedit la Bandera Qualitur 2023 a un total de 204 platges i cales de 39 municipis valencians, que reconeix l'esforç de les localitats que ofereixen platges amb aigües netes i sorres cuidades, mesures de vigilància, serveis higiènics, equipaments lúdics, mesures protecció ambiental i la garantia de la seva accessibilitat universal.