Presentades les primeres beques a l'excel·lència acadèmica de Rotary Club Torrevieja

Aquests ajuts estan destinats a alumnes que hagin finalitzat els estudis de Batxillerat o el cicle formatiu de Grau Mitjà
22.06.2023
Becas_Rotary_Club_Torrevieja
El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella, Ricardo Recuero, i la presidenta del Rotary Club Torrevella, María Ángeles Pérez, han presentat avui les Beques a l'Excel·lència Acadèmica per a alumnes de Batxillerat i cicles formatius que posen en marxa des de la associació.

Les sol·licituds es podran presentar des de l'1 al 20 de juliol, mitjançant l'enllaç permanent que Rotary Club Torrevieja farà públic a través dels seus perfils a Facebook i Instagram. Són un total de 2 beques, valorades en 1.000€ cadascuna, destinades a alumnes de nou ingrés a un grau universitari o al primer curs de cicle formatiu de grau superior en la modalitat presencial.

Els requisits per poder sol·licitar aquestes beques són:

  • Estar empadronat a Torrevella
  • Tenir una nota igual o superior a l'EBAU de 12.
  • Tenir una nota mitjana al cicle formatiu de grau mitjà igual o superior a 9,5.
  • Ser estudiant de nou ingrés en un grau universitari o en un cicle formatiu de grau superior

Des de Rotary Club Torrevella volen convidar tots els joves torrevellins a sol·licitar aquesta ajuda que, no només té per objectiu premiar i ajudar els millors expedients, sinó que és voluntat de l'associació seguir tutelant els alumnes per ajudar-los al llarg de la nova etapa educativa.