L'ADL ofereix 11 cursos gratuïts online que es desenvoluparan entre els mesos de juliol i desembre

30.06.2023
cursos

El regidor d'Ocupació i Foment, Domingo Paredes, informa que l'Ajuntament de Torrevella, a través de l'Agència de Desenvolupament Local (ADL) i gràcies al conveni signat amb AGAMED, impartirà 11 cursos gratuïts en línia, que es desenvoluparan entre els mesos de juliol i desembre del 2023.

Domingo Paredes ha indicat que, com a les edicions anteriors, es tracta d'accions formatives a les necessitats detectades a la ciutat de Torrevella i intenten millorar l'accés a l'ocupació dels seus participants. Aquests cursos que ofereixen un total de 185 places, estan dirigits a desocupats inscrits a LABORA com a demandant de feina i empadronats a Torrevella. En tots els cursos el nombre dalumnes serà de 15, excepte en el de manipulador daliments, que puguin ser 25.

Els cursos oferts són els següents:
-Manipulador d'aliments i gestió d'al·lèrgens – branca hostaleria (dos cursos: el 20 de juliol i el 23 de novembre, 5 hores).
- Higiènic sanitari (del 4 al 6 de setembre, 15 hores).
- Monitor de menjador escolar (de l'11 al 14 de setembre, 20 hores).
- Introducció al disseny de videojocs (de l'11 al 22 de setembre, 50 hores).
- Curs d'anglès intensiu per preparar l'examen oficial B1 (11 al 27 de setembre, 90 hores).
- Iniciació a la ciberseguretat (25 de setembre al 7 doctubre, 50 hores).
- Disseny de pàgines web (del 16 al 27 doctubre, 50 hores).
- Francès inicial (del 13 al 28 de novembre, 60 hores).
- Iniciació per a edició de vídeo per a creadors de contingut, YouTube, Instagram, TikTok... (del 20 de novembre a l'1 de desembre, 50 hores).
- Iniciació a la programació d'intel·ligència artificial (del 6 al 17 de novembre, 50 hores).

Finalment, Domingo Paredes, ha indicat que totes aquelles persones interessades s'hauran d'inscriure en aquests cursos online a www.adl-torrevieja.es secció Formació / Oferta Formativa https://adl-torrevieja.es/formacion-web/cursos .
IMPORTANT: Adjuntar a la inscripció el DNI/NIE i DARDE.