Demà s'obre el termini de presentació de sol·licituds per participar a l'Escola d'Estiu "Caballito de Mar"

11.07.2023
escuela
Aquesta escola d'estiu, que es desenvoluparà del 31 de juliol al 18 d'agost al col·legi públic Havaneres, està destinada a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys amb necessitats específiques de suport educatiu

El regidor de Benestar Social de l'Ajuntament de Torrevella, Óscar Urtasun, informa que des de demà dimecres, 12 de juliol, i fins divendres, 14 de juliol (o fins a completar les places), es mantindrà obert el termini de presentació de sol·licituds per participar a l'Escola d'Estiu Caballito de Mar, que es desenvoluparà del 31 de juliol al 18 d'agost (15 exclòs), al col·legi públic Havaneres. El llistat d'admesos es farà públic el dimecres 19 de juliol.

Les sol·licituds es poden recollir a la web de l'Ajuntament de Torrevella ( www.torrevieja.es ) ia les dependències de Benestar Social, i s'han de presentar al Registre de l'Ajuntament (PROP) o per Seu Electrònica.

Més informació al telèfon 966 706 666.

Les places ofertes per a aquesta escola d'estiu són 17, que van destinades a nens i nenes amb edats compreses entre els 4 i els 17 anys amb necessitats específiques de suport educatiu. Hauran d'estar empadronats a Torrevella, estar en possessió del certificat de reconeixement de grau de discapacitat igual o superior al 33%, i haver nascut entre els anys 2006 i 2019, ambdós inclosos.

A Caballito de Mar es desenvoluparan activitats motores, d'artteràpia i musicoteràpia, són gratuïtes i l'horari serà de 10.00 a 13.00 hores.

L'objectiu principal de Caballito de mar és que els participants o coupen part de les vacances estivals, fomentar-ne la integració social i, alhora, donar suport a les famílies en els casos de l'alumnat que necessita una major atenció i cura.

Els mitjans personals per al desenvolupament d'aquesta modalitat i per als 17 alumnes seran els següents: 4 monitors (o bé, en ràtio 1 monitor/4 alumnes) més 2 educadors (o bé, en ràtio 1 educador/8 alumnes) i 1 coordinador. Tots els professionals comptaran amb la deguda formació i experiència en l'àmbit de l'educació i en concret a l'educació especial, d'almenys 1 curs escolar o una Escola d'Estiu, com a llicenciats o graduats en psicologia, o pedagogia, o llicenciat o graduat en psicopedagogia, o professor diplomat o graduat en pedagogia terapèutica, o monitor d'oci i lleure, o tècnic d'animació sociocultural de cicle formatiu de grau superior, o titulacions semblants amb les activitats de Caballito de Mar.