Avui s'obre el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions a ONG locals, exercici 2023

El termini de presentació de sol·licituds estarà obert fins dijous, 3 d'agost, després d'haver-se comptabilitzat els 15 dies hàbils des de la seva publicació ahir, 13 de juliol, al Butlletí Oficial de la Província (BOP)
14.07.2023
fiestas

La regidora responsable d'Ong´si Participació Ciutadana de l´Ajuntament de Torrevella, Trudy Páez, informa que avui s´ha obert el termini de presentació de sol·licituds per a la convocatòria de subvencions a entitats sense ànim de lucre en l´àmbit de l´acció social, amb el fi de contribuir al cost dels projectes realitzats durant l'exercici del present any 2023. D'aquesta manera, totes les ONG establertes a Torrevella i registrades a l'Ajuntament amb dos anys d'antelació com a mínim, tenen de nou una oportunitat per aconseguir una ajuda que pugui contribuir als seus fins socials.

El termini de presentació de sol·licituds es mantindrà obert fins dijous, 3 d'agost, després d'haver-se comptabilitzat els 15 dies hàbils des de la publicació ahir, 13 de juliol, al Butlletí Oficial de la Província (BOP).

Cal destacar que la subvenció màxima a concedir per projecte i entitat, que puja a 90.000 euros, no pot excedir el 80% del cost total del projecte, cas en què es reduirà per no superar aquest límit. El percentatge restant haurà de ser cobert per aportacions de la pròpia entitat o d'altres possibles finançadors, i s'haurà d'acreditar mitjançant l'aportació de la documentació corresponent.

Trudy Páez ha posat de manifest la seva satisfacció per poder tramitar aquests ajuts dins del mateix any en curs, és a dir, que les subvencions es resoldran abans de final del present any 2023 i, posteriorment, seran abonades a les entitats.

La sol·licitud de la subvenció i la justificació es presentaran per via telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Torrevella.