Set nous funcionaris augmenten la plantilla de l'Ajuntament de Torrevella

Avui al matí han pres possessió quatre funcionaris interins (tres auxiliars administratius i un arquitecte) i tres funcionaris amb plaça fixa (dos inspectors i un oficial de Policia Local)
17.07.2023
SIETE NUEVOS FUNCIONARIOS AUMENTAN LA PLANTILLA DEL AYUNTAMIENTO DE TORREVIEJA 3
Al saló de plens de l'Ajuntament de Torrevella s'ha celebrat avui al matí la presa de possessió de 7 funcionaris municipals amb la presència del regidor de Seguretat i Emergències i segon tinent d'Alcalde, Federico Alarcón, i l'edil de Personal, María José Ruiz.

En concret, han pres possessió quatre funcionaris interins (tres auxiliars administratius i un arquitecte) i tres funcionaris de carrera (dos inspectors i un oficial de policia local). Cal destacar que l'Ajuntament de Torrevella continua augmentant la plantilla de la Policia Local durant aquesta temporada estival, havent pres de possessió dels seus càrrecs el 30 de juny un total de 15 funcionaris amb plaça fixa de la Policia Local (3 inspectors, 3 oficials i 9 agents). En total, la plantilla haurà crescut en 32 agents aquest estiu.

Després de jurar o prometre els seus càrrecs, el regidor de Seguretat i Emergències i segon tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Torrevella, Federico Alarcón, els ha donat la benvinguda a tots ells i els ha animat a treballar amb dedicació i entrega per continuar millorant la imatge de la nostra ciutat.