Prenen possessió 9 nous agents de la Policia Local

17.08.2023
policia

El Saló de Plens de l'Ajuntament de Torrevella ha acollit la presa de possessió de 9 agents que augmenten la plantilla de la Policia Local. A l'acte de presa de possessió hi han assistit l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, el regidor de Policia, Seguretat i Emergències, Federico Alarcón, i l'edil de Personal, María José Ruiz.

La regidora de Personal ha informat que quan l'IVASPE (Institut Valencià de Seguretat Pública) organitzi el curs aquests 9 agents seran nomenats a les places, que estan convocades en el procés selectiu que han superat. Un cop hagin aprovat el curs de l'IVASP aquests policies locals seran nomenats funcionaris de carrera.

Amb aquestes noves incorporacions ja s'ha augmentat en uns 25 policies, entre oficials, intendents i agents, la plantilla, encara que des de l'equip de Govern continuarà treballant perquè la Policia Local de Torrevella vagi creixent de manera important. L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, ha valorat molt positivament aquest increment de policies locals al llarg del present estiu, ple de nombrosos esdeveniments i activitats a la nostra ciutat. Eduardo Dolón, després de jurar o prometre els seus càrrecs, els ha donat la benvinguda a tots ells i els ha animat que treballin amb gran dedicació per continuar millorant la imatge de la ciutat de Torrevella.

Actualment Torrevella compta un total de 142 policies locals (122 agents, 12 oficials, 6 inspectors, 1 intendent i 1 comissari.