Policia Local

policia local torrevieja

 

SALUDA

Vull aprofitar aquesta oportunitat per presentar-me davant la ciutadania i reafirmar la meva total compromís així com el del nostre alcalde Eduardo Dolón amb la Ciutat de Torrevieja, així com la nostra disposició a atendre quants reptes sorgeixin i així millorar la convivència de la nostra ciutat. És indubtable el paper que juga la Policia Local de Torrevieja dins de tots aquests reptes, ajudant en els moments que més se'l necessita, i facilitant el desenvolupament segur d'una Ciutat que cada dia demanda més serveis i més recursos.

La Policia Local de Torrevieja està present en el dia a dia de l'ciutadà, ajudant-tant a la gestió diària, oferint informació que desconeix, així com auxiliant davant de qualsevol contratemps que pugui sorgir. Són moltes les funcions que el cos assumeix i exerceix amb professionalitat i dedicació, demostrant així el compromís de el cos de Policia Local amb els veïns i visitants de la nostra ciutat.

És un plaer i un honor en el meu nom i de part de la Policia Local de Torrevieja, poder donar-te la benvinguda al nostre lloc web.

 

Federico Alarcón - Regidor d'Emergències