El Parc de les Nacions acull les Festes de Sant Emigdi del 3 al 6 d'agost

25.07.2023
san emitido

El Parc de les Nacions serà lʼescenari de la programació dʼactes que es duran a terme del dijous 3 al diumenge 6 dʼagost, amb motiu de les festes en honor a Sant Emigdio, copatró de Torrevella i protector contra els terratrèmols.

La Regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevella ha organitzat un programa que s'iniciarà el proper 3 d'agost amb la inauguració de la Barraca Popular a les 21.00 hores, seguit d'un gran sorteig de regals i l'actuació d'una orquestra de música.

Divendres, 4 d'agost, els actes s'iniciaran també a les 21.00 hores, amb un gran sorteig de regals i actuació musical d'un DJ, mentre que el dissabte 5 d'agost, a les 19.00 hores, hi haurà un esdeveniment d'animació infantil i s'oferirà gratuïtament un berenar a tots els nens assistents. Després, a les 21.00 hores, es realitzarà un nou sorteig de regals i una actuació musical a partir de les 22.30 hores.

Ja el diumenge, 6 d'agost, a les 20:00 hores, a l'Ermita de Sant Emigdi, ubicada a l'interior del Parc de les Nacions i també al seu voltant, s'oficiarà una Eucaristia en honor al copatró de Torrevella, procedint a continuació a realitzar una solemne processó amb la imatge del sant acompanyada per la banda de la Unió Music. El recorregut discorrerà pel carrer Sant Policarp, Bilbao, Santíssima Trinitat, Els Molins, Plaça del Calvari, carrer Sant Emigdi, José Hurtado Romero "El Felisia" i, de nou, fins al carrer Sant Policarp per tornar a l'Ermita del Parc de les Nacions. Després de la processó es dispararà un castell de focs artificials amb què es donaran per finalitzades aquestes festes populars.