El cap de setmana passat Torrevella es va convertir en l'aparador de la música urbana reunint 36.000 persones

08.08.2023
atardecer
Ozuna, Jhayko, Bryant Myers, Young Miko o Justin Quiles van ser els caps de la primera edició de l'RBF a Torrevella.

El recinte del Parc Antonio Soria va ser lescenari de la festa de la música urbana més potent dEuropa. Més de 36.000 persones, entre dissabte i diumenge, van anar a veure les grans figures del reggaetó internacional. A més, també es va poder gaudir d'una proposta única que combina música amb atraccions aquàtiques i desenes d'estand que combinen lleure, cultura i gastronomia.

L'Ajuntament de Torrevella i la direcció de l'esdeveniment del Reggaeton Beach Festival (RBF), ha agraït i felicitat el públic assistent, així com totes les persones implicades en aquest gran esdeveniment musical, especialment a tots els implicats en els protocols de seguretat, emergències , salut, igualtat, Guàrdia Civil, Policia Local, i Protecció Civil. Un treball impecable que va ser resultat de la col·laboració dels regidors de Seguretat i Emergències, Federico Alarcón; Salut Pública, Rosa Cañón; Joventut, Diumenge Parets; Igualtat i Dona, Inma Montesinos; i Benestar Social, Óscar Urtasun.

La vicealcaldessa, Rosario Martínez, i el regidor de Joventut, van tenir l'oportunitat de fer entrega de l'emblema de la nostra ciutat, el vaixell quallat en sal, un dels protagonistes del cartell, Justin Quiles.

RBF s'ha consolidat com un festival que aposta per tenir cura de l'entorn, la sostenibilitat, la violència zero i apostar per horaris diürns que s'adapten millor a la vida dels veïns. Així com lorientació de lescenari cap al mar, que disminueix limpacte acústic. La bona implementació de deixalleries i de reciclatge, a més de la gran cobertura pels cossos de seguretat i neteja, van afavorir a mantenir un entorn respectuós i net en tot moment.