Obert el termini de presentació per triar la nova Reina i Dames de la Sal

Les sol·licituds hauran de presentar-se a les dependències de la regidoria de Festes fins al proper 18 de setembre
14.08.2023
bases

La regidoria de Festes de l'Ajuntament de Torrevella ha presentat les bases amb què inicia el procés per a l'elecció de la nova Reina de la Sal i les Dames d'Honor 2023/2024. Ho fa amb l'agraïment per endavant a la reina actual, Maribel López ia les dames, Minerva Sinnema i Lucyla Pérez. Una cort que seguirà fins que traspassi el testimoni a la següent.

Les noves bases contemplen lelecció de Cort Salinera que estarà vigent durant lexercici 2032/2024 com a màxima representació de les festes de Torrevella. A les mateixes figura que totes les participants hauran de ser nascudes a Torrevella o estar empadronades a la ciutat els darrers 5 anys, amb una edat compresa entre els 18 i els 26 anys.

La regidora de Festes, Rosario Martínez, ha animat a totes les joves que es presentin a gaudir d'aquesta experiència “que dóna l'oportunitat a la cort salinera de representar la ciutat allà on pugui ser requerida i també a conèixer més de prop Torrevella”.

S'estableix com a termini màxim per a la presentació de sol·licituds el dilluns 18 de setembre de 2023, a les 13.00 hores. Totes les sol·licituds hauran de lliurar-se a les oficines de la regidoria de Festes, situades a la 4a planta del Teatre Municipal de Torrevella. C/ Climent Gosálvez S/N. L'horari de lliurament serà de 9.00 a 13.00 hores, de dilluns a divendres excepte festius.

La regidoria de Festes, com sol ser habitual, conformarà un jurat que farà una sèrie d'entrevistes a totes les candidates. Està previst que tot el procés pugui culminar amb la proclamació de la nova cort salinera de Torrevella, les setmanes prèvies al desenvolupament de les festes patronals 2023.