Recepció oficial a la gimnasta Polina Berezina

31.08.2023
pollina

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, acompanyat per la regidora d'Esports, Diana Box, han rebut avui al matí la gimnasta Polina Berezina, recentment classificada per als propers Jocs Olímpics de París 2024, després de la celebració aquesta setmana del Mundial de gimnàstica rítmica celebrat a València.

A l'acte de recepció oficial hi han assistit gran part de les alumnes de l'Escola Municipal de Gimnàstica Rítmica de Torrevella, així com les seves entrenadores, encapçalades per Mónica Ferrández, entrenadora de Polina Berezina.

Eduardo Dolón ha felicitat Polina i ha declarat que és un gran exemple de treball, dedicació i sacrifici per a totes les nenes que formen part de l'Escola Municipal, havent participat a 7 mundials de gimnàstica rítmica i, ara, ha aconseguit el més important per a un esportista, participar en uns Jocs Olímpics.

Per part seva, Polina Berezina ha agraït aquest detall per part de l'alcalde i la regidora d'Esports i ha ressaltat que la constància i el sacrifici que durant molts anys ha tingut la seva recompensa, poder ser olímpica. Ara, ha assenyalat, gaudiré al màxim d'aquesta oportunitat ia entrenar sense descans per als JJOO de París de 2024 competir i poder fer-ho tan bé com sigui possible.

L'alcalde i la regidora li han entregat com a record un cartell dedicat amb fotografies al Mundial celebrat a València.