Resultats de la 3a edició del curs de Digitalització Aplicada

04.09.2023
Foto noticia innovacion

Entre els dies 21 i 25 d'agost es va desenvolupar a l'aula del Centre Cultural Verge del Carme la 3a edició del curs de Digitalització Aplicada.
Es tracta d´un curs gratuït que l´Ajuntament de Torrevella ofereix en el marc d´ajudes relacionades amb l´execució del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea, Next Generation EU.
Com a la resta d'edicions, pot sol·licitar el curs qualsevol persona, si bé tenen preferència els que pertanyin a determinats col·lectius, entre els quals hi ha treballadors de baixa qualificació, treballadors majors de 45 anys i treballadors amb discapacitat.
En aquesta ocasió, han realitzat el curs set persones, algunes de les quals donen la seva opinió a l'enregistrament que va realitzar Televisió Torrevella i que pot descarregar al botó Arxius, a la part inferior d'aquesta pàgina.
Aviat s'espera la convocatòria d'una 4a edició del curs. La realització de les deu edicions previstes va ser adjudicada a l'acadèmia BE MAGIC, de Torrevella, i és professor l'enginyer informàtic Sr. José Antonio Esteve Sáez.
És una iniciativa de la Regidoria d'Innovació, Atenció a la Ciutadania i Transparència, al front de la qual es troba el Regidor Ricardo Recuero.

Galería de vídeos

  • Archivo de vídeo