Comunicar a l'empresa: del perquè al com

05.09.2023
comunicar_en_la_empresa
En un món on la comunicació efectiva és essencial, transmetre missatges clars i coherents, tant internament com externament, és primordial. En aquesta jornada, professionals de la comunicació ens explicaran com construir una identitat de marca sòlida i com comunicar-la de manera consistent mitjançant diversos canals de comunicació. DIRIGIT A: Startups, CEOs o gerents de petites i mitges empreses, persones emprenedores que vulguin millorar la seva comunicació.

Durant el workshop Conchita Lucas, directora de l'Oficina de València de Kreab Espanya , consultora de Comunicació i Public Affairs, impartirà una masterclass de comunicació corporativa, on explorarem les millors pràctiques i estratègies clau per enfortir la comunicació dins de les organitzacions, i ens submergirem al món de la comunicació externa i la gestió de la reputació corporativa.

A més, Belén Bordils, directora de Speech Comunica , donaran les pautes i tips per fer el teu pitch amb més persuasió i generar engagement amb la teva audiència. Podràs veure pitch d'empreses de triple impacte i el feedback per part d'experts en aquesta àrea que realitzaran una avaluació i valoració de les presentacions realitzades per les empreses que participen a LLAMP Acceleració 3I.

PROGRAMA:

09:30h Recepció i acreditacions.

09:45h Inauguració i Benvinguda, a càrrec de Joaquín Alcázar, director del CEEI Elx.

10:00h Masterclass de comunicació “Comunicació corporativa. Orientats a la creació de valor”, a càrrec de Conchita Lucas, directora oficina de Kreab València.

10:45h Masterclass oratòria “Com comunicar amb eficàcia”, a càrrec de Belén Bordils de Speech Comunica .

11:15h Networking Cafè

11:35h Pitches empreses 3I + feedback de Betlem Bordils i Bruno Dureux , CEO d' Innoventures Capital .

13:00h Clausura institucional.

DATA I LLOC: 26 de setembre a l'Edifici Quorum I

Més informació i inscripcions a CEEI

Tipus per a una comunicació efectiva

  • Si s'analitza tot allò que envolta una marca, podrem percebre que tot és comunicació dins d'una empresa o projecte. Per això és important alinear aquesta comunicació amb els valors empresarials i fer-la servir com a mitjà per assolir els objectius plantejats dins de l'organització.
  • Per tal d'ajudar les empreses a assolir els seus objectius de comunicació, els CEEIs de la Comunitat Valenciana han organitzat tres Workshops de comunicació per a persones emprenedores. Aquests tindran lloc a Elx, Castelló i Valenciana i cadascun abordarà una masterclass de comunicació, de relació amb els mitjans de comunicació, i de com fer que els continguts corporatius siguin més noticiable i atractius.
  • En aquestes jornades, professionals de la comunicació donaran tips per comunicar amb èxit, posar en valor les fortaleses d‟un projecte a través de paraules i imatges, captar l‟atenció del destinatari i aprendre a identificar els missatges clau indispensables en un discurs persuasiu.
  • Finalitzada la masterclass, empreses de triple impacte participants al programa Llamp 3i tindran l'oportunitat de realitzar el seu speech i de rebre el feedback per part d'experts, que realitzaran una avaluació i valoració de les presentacions realitzades per les empreses.