Com donar a conèixer una empresa davant dels mitjans, com crear relacions amb la premsa duradores

08.09.2023
crear relaciones
Quan necessites donar a conèixer un projecte professional o empresarial, has de tenir clara la resposta de les Redaccions dels diferents mitjans davant de la informació que se'ls ofereix. Això és necessari, ja que cada dia arriben als mitjans de comunicació milers de notícies. Per una qüestió lògica de manca de temps i de mitjans no es poden incloure totes: és aquí on els mitjans comencen a construir la realitat que planteja cada dia, cosa que diferencia un mitjà d'un altre.

Amb les noves tecnologies de la comunicació, s'amplia l'espectre mediàtic. Els mitjans tradicionals han introduït vessants digitals per oferir una informació més especialitzada i molt més immediata que fa uns anys.

Perquè allò que volem comunicar tingui repercussió, hem d'aprendre a entendre els ritmes periodístics i les necessitats dels periodistes.

En aquesta sessió aprendrem les bases de comunicació efectiva.

Iniciativa de CEEI València, promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins de la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora.

QUAN: 14 de setembre de 09.30 a 11.30

ON: Hub Empresa Banc Sabadell

PREU: gratuït prèvia inscripció al botó blau.

Més informació a CEEI