L'Institut Municipal de Cultura obté una subvenció de Diputació d'Alacant per al Museu del Mar i la Sal

12.09.2023
Subvención_diputacion_alicante_cultura

El regidor de Cultura i vicepresident de l'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta, Sr. Antonio Quesada anuncia que el passat 21 d'agost va sortir publicada la resolució per la qual es concedeix a l'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta una subvenció oferta per la Excma. Diputació Provincial d'Alacant destinada a sufragar part de les despeses realitzades per a la creació de panells informatius i renovació museològica del Museu del Mar i la Sal.

La quantitat concedida representa el 49,61% del total de la despesa, i l'import concedit és de 4.826,38 euros.

Des de l'Institut Municipal de Cultura ens congratula poder afirmar que la renovació del museu ha estat ben acollida pels seus visitants, ja que ha crescut un 30% el nombre de visites, així com els comentaris favorables tant al personal del museu com a les xarxes socials.

També ens agradaria comentar que els panells informatius estan a disposició de qui els vulgui consultar a la pàgina web Museu del Mar i de la Sal | Ajuntament de Torrevella tant en castellà com en anglès, així com audioguia en castellà. Alhora volem anunciar que a la mateixa web s'anirà ampliant amb altres idiomes així com s'anirà pujant progressivament material divulgatiu relatiu a la història de la nostra ciutat.