Trio d'asos: Innovació, Sostenibilitat i Intel·ligència Artificial

14.09.2023
trio-de-ases

Aquest any l'esdeveniment Focus Pyme i Emprenedoria Vinalopó i Vega Baja 23 tindrà com a protagonistes tres forces poderoses que s'entrellacen per donar forma al futur del nostre món.

En aquesta jornada explorarem com la Innovació no només es tracta de crear productes nous, sinó també de repensar processos, trobar solucions creatives a desafiaments persistents i adoptar mentalitats audaços per abordar problemes complexos. A més, de la mà de la sostenibilitat i la intel·ligència artificial aprofundirem com l'adopció de pràctiques sostenibles pot conduir a un avantatge competitiu i com la tecnologia, inclosa la Intel·ligència Artificial, pot catalitzar un impacte positiu.

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana , a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) , dins la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx, i un gran nombre d'entitats de l'ecosistema emprenedor de les comarques del Baix, Mitjà i Alt Vinalopó i el Baix Segura.

09:45 a 10:00 Recepció i acreditació dels assistents .

Assisteix minuts abans que comenci l'esdeveniment, així validarem la teva inscripció i t'acreditarem per poder accedir a la sala.

10:00 a 10:10 Obertura institucional

A l'obertura comptarem amb la presència de:

  • José Javier García Zamora , president del CEEI Elx.
  • Mª Magdalena Martínez Martínez , alcaldessa I. Ajuntament de Biar.

10:10 a 10:40 Les noves lleis sobre sostenibilitat, el gran repte de les empreses el 2023

En aquesta ponència, mostrarem les novetats legislatives i les tendències, en matèria de sostenibilitat, que afecten les pimes. S'analitzaran les lleis vigents, i s'explicarà com adaptar-les als diferents sectors, així com les exigències de cadascuna.

Farem un recorregut des de l'aplicació del Pacte Verd Europeu fins a les lleis trasposades a l'estat espanyol i les lleis regionals de: Canvi climàtic i transició energètica; Responsabilitat Social Empresarial; Residus i sòls contaminats per a una economia circular.

10:40 a 11:15 Intel·ligència artificial Qui va dir por?

La Intel·ligència Artificial, una amalgama d'algorismes sofisticats, aprenentatge automàtic i anàlisi de dades, revoluciona indústries, des de la salut fins a l'educació, passant per l'automoció i l'entreteniment. De fet, la intel·ligència artificial canviarà el nostre món i les nostres vides de manera inimaginable. En aquesta sessió us convidem a conèixer els beneficis de la vostra aplicació així com els inconvenients que poden suposar en l'àmbit empresarial.

11:15 a 11:45 Cafè Networking

Oportunitat per establir contacte amb tots els assistents a l'esdeveniment i interactuar sobre diferents qüestions d'innovació, sostenibilitat i intel·ligència artificial.

11:45 a 12:30 Debat col·loqui: Com innoven les empreses del territori?

En aquesta taula, empreses de les comarques, posaran en valor el seu model de negoci, i ens exposaran els mecanismes i les eines que utilitzen per innovar i impactar al territori.

12:30 a 13:00 Taula rodona: Eines i mecanismes locals per ajudar les empreses més innovadores

En aquesta sessió es mostraran idees, eines i exemples que serveixin d´inspiració a associacions d´altres municipis de les comarques, i que poden ajudar les empreses més innovadores del nostre territori.

Més informació a CEEI .