Obert el termini de presentació de curts de Terrorífic per participar a la sisena edició del festival "Torrerífico"

El concurs se celebrarà el dissabte, 28 d'octubre, al Centre Cultural Verge del Carme i compta amb 1.700 € en premis
18.09.2023
juventud

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Torrevella informa que des de divendres passat, 15 de setembre i fins al 15 d'octubre, està obert el termini de presentació de curts de cinema de terror per al festival “Torrerífico”, organitzat conjuntament per la Regidoria de Joventut, la Seu Universitària de la UA a Torrevella i l'Associació Juvenil La Comarca.

El Torrerífic 2023, en la sisena edició, se celebrarà el dissabte, 28 d'octubre, des de les 17:00 hores al Centre Cultural Verge del Carme. Els curts a concurs han de tenir una durada mínima d'1 minut i màxima de 20 minuts, incloent-hi els títols de crèdits.

El concurs compta amb tres premis:

  • Premi del jurat al millor curtmetratge, dotat amb 1.000€
  • Premi del jurat accèssit, dotat amb 500€
  • Premi del públic, dotat amb 200 €

Bases completes a la web de la seu de la UA a Torrevella https://web.ua.es/es/seus/torrevieja/sede-universitaria-de-torrevieja.h… ia la web del festival www.torrerífico.com.

A la darrera edició del Torrerífico el 2022 es va batre el rècord de presentació de curts a concurs, amb 17 curts en total, amb directors de tot Espanya, sent el premi a millor curtmetratge el curt “Tritop”, dirigit per María Antonia Martínez Tena.

Per a més informació sobre el Torrerífic poden acudir presencialment al CIAJ, situat al Passeig Juan Aparicio, núm. 5, o informar-se a través de les seves xarxes socials @torreviejajuventud a instagram o facebook, telèfon 965714072, whatsapp 606055291, correu joventut@torrevieja. la web municipal www.torrevieja.es.