Reobre les portes totalment remodelat el parc infantil de trànsit

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, durant aquesta setmana, en horari de 17:00 a 19:00 hores, hi haurà jornades de portes obertes per a totes aquelles persones que vulguin visitar-lo
18.09.2023
REABRE SUS PUERTAS TOTALMENTE REMODELADO EL PARQUE INFANTIL DE TRÁFICO

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, juntament amb el regidor de Seguretat i Emergències, Federico Alarcón, l'edil d'Educació, Ricardo Recuero, l'intendent de la Policia Local, Alejandro Morer, el policia local i professor dels cursos d'Educació Viària, Antonio Alarcón, i el director gerent d'Akra-Senyal, Salvador Girona, han assistit avui al matí a la reinauguració del Parc Infantil de Trànsit de Torrevella, que ha estat totalment remodelat, amb una inversió de 110.000 euros, i que s'ha mantingut tancat al públic des del començament de la pandèmia. A la reobertura del parc han participat alumnes de Primària del col·legi públic Immaculada.

Pel Parc Infantil de Trànsit, que es va inaugurar l'any 1996, cada any han passat al voltant de 5.000 alumnes d'Infantil i Primària dels centres escolars de Torrevella i altres localitats del Baix Segura.

L'actuació al parc ha consistit en una intervenció integral de renovació de tots els elements d'equipament viària així com del paviment, condicionament de la senyalització tant horitzontal, vertical i semafòrica, així com el reasfaltat total.

A més, s'han repintat les vorades i illots després del reasfaltat, s'han instal·lat uns semàfors led nous, i una senyalització vertical nova confeccionada completament en alumini. Finalment, han estat adquirits un total de 10 karts de pedals per utilitzar-los al Parc Infantil.

Amb motiu de la Setmana Europea de la Mobilitat, durant aquesta setmana, en horari de 17.00 a 19.00 hores, hi haurà jornades de portes obertes per a totes aquelles persones que vulguin visitar-lo. Així mateix, en dates breus començaran ja els cursos d'educació viària destinats als alumnes de Primària i Secundària de tots els centres escolars de la localitat.