Presentada la programació cultural de setembre-desembre de 2023

25.09.2023
cultura
La programació compta amb una àmplia i variada oferta, destacant la presència de la cantant espanyola Vanesa Martín; Peter, el musical; Mayumanà; Luis Zahera, en monòleg; Coco, musical infantil; Jamming Sessions; Juan Dávila o El Trencanous

El regidor de Cultura, Antonio Quesada, i el director de Cultura Torrevella, Lalo Díez, han presentat avui al matí la Programació Cultural setembre-desembre 2023, una àmplia i variada oferta, destacant la presència de la cantant espanyola Vanesa Martín; Peter, el musical; Mayumanà; Luis Zahera, en monòleg; Coco, musical infantil; Jamming Sessions; Juan Dávila o El Trencanous.

Aquesta mateixa setmana, 28 i 29 de setembre, se celebrarà al Teatre Municipal la 35a Trobada Coral Internacional, en què cada any s'ajunten corals vingudes de tot Espanya per oferir-nos unes intenses jornades de concerts i convivències.

A tall resum, durant el mes d'octubre Torrevella acollirà nombrosos concerts a càrrec de diferents entitats musicals i artistes locals. Per exemple, de la mà de l'Orfeó de Torrevella, arriba el seu “Love Song”, també actuarà l'artista local Bervera amb la presentació del seu nou disc, o l'Orquestra Simfònica, amb el concert a l'Auditori Internacional sota el nom de “Grans solistes”.

Durant el mes de novembre, entre molts altres, l'associació Casa d'Andalusia oferirà la seva tradicional Trobada Flamenca. Cal destacar que durant aquest mes se celebren les festes en honor a Santa Cecília, patrona dels músics, i serà quan dues de les entitats musicals de més renom, la Unió Musical Torrevejense i Los Salerosos, celebraran sengles concerts, on realitzaran la millor de les seves interpretacions en honor i homenatge a la patrona.

Arribat el mes de desembre i amb motiu de l'època nadalenca se celebraran multitud de concerts i esdeveniments musicals, als diferents espais culturals de Torrevella. Entre tots ells, especial esment als concerts de Nadal que oferiran l'Orfeó de Torrevella, la Unió Musical i el que celebrarà la Jove Orquestra Simfònica juntament amb els “Sette Voci”.

La regidoria de Cultura, a través de l'Institut de Cultura Joaquín Chapaprieta i Cultura Torrevella, continua apostant per complementar l'agenda cultural municipal amb un ampli ventall d'ofertes, destinades a tots els públics ia tots els gustos.

En aquesta programació, a més de grans musicals, obres de teatre o còmics de gran nom, cal destacar com a gran concert de la temporada el que portarà a terme Vanesa Martín, una de les artistes espanyoles que més interès desperten a nivell nacional, que presentarà el seu gira 'PLACERS I PECATS'.

La malaguenya oferirà un espectacle únic, amb nova escenografia i nou repertori, en què no faltaran èxits com 'Complicitat', 'Polvo de papallones' o 'Inventas', però tampoc els nous temes del seu vuitè disc, recentment nominat en diverses categories als Grammys Llatins 2023 (Millor Àlbum Vocal Pop Tradicional i Millor Disseny d'Empac).

Serà dissabte, 19 de novembre, a les 20.00 hores, a l'Auditori Internacional. La venda d'entrades es fa a través dels canals oficials com la web culturatorrevieja.com i la Taquilla del Teatre Municipal, i tindran un preu des de 25 euros.

AVANÇ NOVA TEMPORADA 2024

Com a avenç de la nova temporada 2024, al gener hi haurà tres grans concerts a l'Auditori Internacional. Començarà el 13 de gener amb el concert de Sidecars, que arriba a Torrevella amb el millor pop-rock espanyol, al tour de presentació del seu setè disc “Trece”, on interpretaran els seus nous temes i els seus èxits de sempre.

Seguidament, el 14 de gener, actuarà a Torrevella Cafè Quijano. Un grup que, després de 23 anys de camí coronant llistes d'èxits i més de dues dècades exhibint la nostra música per tot Llatinoamèrica, els Estats Units i Espanya, arriben a l'Auditori Internacional amb la gira “Manhattan Tour”.

Finalment, el 09 de febrer del 2024, el virtuós violinista d'origen libanès Ara Malikian farà parada a l'Auditori Internacional emmarcat dins de la seva gira mundial.

Archivos