La setena edició de l'Internacional Tapas Day Torrevieja 2023 tindrà lloc el dissabte, 30 de setembre

25.09.2023
tapas day

La setena edició de l'International Tapas Day Torrevella, organitzat per l'Ajuntament de Torrevella i l'Associació d'Empreses d'Hostaleria de Torrevella I Comarca, comptarà aquest any amb la participació de 13 establiments associats, i tindrà lloc durant el proper dissabte, 30 de setembre, seguint la mateixa fórmula d'una tapa i una beguda pel preu mòdic de 3,5 euros.

Les persones residents, així com visitants que participin a l'esdeveniment, podran gaudir de diferents tipus de cuina, com són la mediterrània i la tradicional del nostre país. Mini cachopo de la zona, arròs negre, cassola castellana, croquetes de pernil serrà i formatge, arepa de carn, seran només algunes de les tapes ofertes als diferents establiments col·laboradors.

Els restaurants participants en aquesta edició són els següents:

-Bar La Zona

-Jax Torrevella

-Brases i Tapes

- HB Torrevella Hostal / Restaurant

- Restaurant Catalina II

- Restaurant Les Columnes

- Casa Luchy

- La Cantina Food & Drinks

- Taperia El Teatre

- Arrosseria Pepes

- Joaquín Chapaprieta

- Restaurant La Mata “Felisa”

-Restaurant Botànic.

Tots els clients de l'International Tapas Day Torrevella seran obsequiats amb un present commemoratiu a aquesta darrera edició de l'esdeveniment gastronòmic. Els establiments participants oferiran les millors tapes a preus econòmics durant l'horari establert.