Obert el termini de presentació de sol·licituds per a les subvencions a esportistes locals per a l'exercici 2023

29.09.2023
Subvenciones de deportistas locales 2023 torrevieja

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de Torrevella, Diana Box, informa que dimecres passat, 27 de setembre, mitjançant Decret del regidor delegat d'Economia i Hisenda, Domingo Paredes, es van aprovar les bases de subvencions “Esportistes de la Localitat anualitat 2023”. Avui divendres, 29 de setembre, s'ha publicat al Butlletí Oficial de la Província (BOP) l'extracte de la convocatòria. La quantia total aprovada és de 65.000 euros.

El termini de presentació de sol·licituds és de 10 dies hàbils comptats a partir de l'endemà de la seva publicació al Butlletí Oficial de la Província (des del 30 de setembre fins al 17 d'octubre).

Tots els interessats podran realitzar la sol·licitud a la Seu Electrònica de l'Ajuntament de Torrevella https://torrevieja.sedelectronica.es/info.0 , a l'oficina de Registre situada a la plaça de la Constitució, núm. 2, ia les oficines del Palau dels Esports “Tavi i Carmona”.

Les bases es poden trobar a la BDNS ia la web municipal.