La Regidoria de Residents Internacionals organitza activitats setmanals durant els mesos d'octubre i novembre

02.10.2023
internacional

La regidora de Residents Internacionals de l'Ajuntament de Torrevella, Gitte Lund, informa que se celebraran activitats gratuïtes setmanals durant els mesos d'octubre i novembre, cada dimarts a les 11.00 hores. Es tracta d'activitats que presenten les instal·lacions i els serveis existents a Torrevella per millorar la vida i el benestar dels residents internacionals que viuen a la nostra societat

La primera activitat se celebrarà dimarts que ve, 3 d'octubre, en què s'informarà sobre els cursos d'espanyol per a estrangers que organitza la Regidoria de Residents Internacionals. L'activitat començarà a les 11.00 hores, a l'oficina Pangea, situada a la Plaça Capdepont. Des d´allà es realitzarà un petit tour guiat pel centre de Torrevella d´aproximadament un quilòmetre.

La següent activitat serà dimarts, 10 d'octubre, en què s'oferirà informació sobre la signatura digital i un tour guiat a La Mata que començarà des de les portes del seu Ajuntament, situat a la Plaça Gaspar Perelló.

Posteriorment s'organitzaran activitats sobre els serveis de transport públic a Torrevella, visites a les instal·lacions esportives, etc.

El programa es publica a Facebook: Torrevella Residents Internacionals ia la pàgina web: www.torrevieja.es .

Per inscriure's a una activitat cal enviar un email a eu@torrevieja.eu

Per fer una cita amb el departament de Residents Internacionals: www.torrevieja.es - Cita prèvia - Residents Internacionals i un cop dins es tria el lloc per ser atès a l'Oficina Pangea, a l'Ajuntament de la Mata o al local ubicat a el carrer Paganini de la urbanització La Siesta.