CEEI Elx col·labora amb el Curs de Competències Digitals gratuït per a Directius de PIMES de LabPyme i l'EOI

17.10.2023
programa competencias digitales

CEEI Elx col·labora amb el Curs de Competències Digitals gratuït per a Directius de PIMES emmarcat al programa "Generació Digital Pimes" , una iniciativa finançada per la Unió Europea (NextGenerationEU) i gestionat per la Fundació EOI, entitat adscrita al Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme a través de la Secretaria General dIndústria i PIME.

Aquest curs va dirigit a perfils directius de pimes entre 10 i 249 empleats , podent participar-hi fins a un màxim de dues persones per empresa. L'objectiu és formar de manera gratuïta professionals altament qualificats dins de l'organització en els coneixements i les habilitats necessaris per impulsar la gestió del projecte de transformació digital de les seves companyies. El curs començarà al novembre i s'acabarà a l'abril. La preinscripció ja està oberta .

Amb aquesta formació, els participants podran millorar la productivitat i les possibilitats de creixement i internacionalització , així com disminuir la bretxa digital per qüestions de gènere incrementant el nombre de dones familiaritzades amb l'entorn digital de les pimes.

Aquest curs ha estat possible gràcies a LabPyme , una agrupació d'empreses formada per UCAM, Verne Academy, Tecon i Aquora. Aquestes entitats han generat un projecte transformador el focus posat en les necessitats de les pimes en què cada institució aporta una visió complementària al programa. Aquesta formació millorarà les capacitats de 1085 alumnes de la Comunitat Valenciana i 650 de Castella-la Manxa.

El model híbrid és l'escollit per al curs, per la qual cosa hi haurà sessions en línia i sessions presencials . Les sessions en línia duraran tres hores, en horari de 15.30 hores a 18.30 hores. Les presencials de 4 a 5 hores, a partir de les 09.30 hores.

Les classes presencials tindran lloc a CEEI Elx . A més, des de l'entitat s'ajuda a la difusió d'aquest curs complet i rellevant, perquè les empreses de la província d'Alacant tinguin més eines per millorar i mantenir la competitivitat.

En finalitzar el curs, els participants obtindran un títol universitari expedit per la UCAM i valorat en més de 10.000€ i seran capaços d'augmentar la seva influència a l'ecosistema empresarial gràcies als processos de digitalització, integrar les noves tecnologies a totes les àrees de la empresa per optimitzar els processos, disminuir la bretxa digital, augmentar els sistemes dautomatització, millorar les relacions amb clients i proveïdors i optimitzar la creació, assignació i obtenció de KPIs.

Continguts formatius del curs

El curs compta amb un programa formatiu ampli i molt complet , que té en compte les necessitats actuals de les Pimes. A més de les classes, els participants tindran fins a 10 hores de mentorització.

Els mòduls formatius són:

  • Mòdul 1: L'empresa a l'economia digital.
  • Mòdul 2: Transformar lexperiència de client.
  • Mòdul 3: Habilitant tecnològicament la transformació.
  • Mòdul 4: Gestionant el canvi.
  • Mòdul 5: casos d'usos sectorials.

Aquesta planificació tracta de convertir el coneixement en acció i cerca que tots els estudiants desenvolupin el "Pla de Transformació Digital" de la seva empresa de forma paral·lela al curs i l'implementin alhora perquè es pugui treballar amb metodologia de transferència real a la problemàtica particular de cadascun dels assistents.

Més informació a CEEI