Aquest diumenge comença la IV Edició del Cicle de Teatre Familiar "Teatre per a tots"

Com a novetat, per primera vegada a la història de Torrevella la programació del cicle ha estat decidida íntegrament pels ciutadans
18.10.2023
teatro para todos

Aquest proper diumenge, 22 d'octubre, comença la IV edició del Cicle de Teatre Familiar “Teatre per a tothom”, al Centre Cultural Verge del Carme, a les 18.30 hores, amb la representació de l'obra “L'illa de les coses perdudes”. Edats recomanades a partir de 5/6 anys, amb entrada a un preu únic de 5 euros.

A l'últim espectacle de la tercera edició es va crear el primer club d'espectadors de Teatre per a Tothom, més enllà que els seus participants puguin beneficiar-se de descomptes, l'important és que es va decidir que fossin ells els qui formessin la programació del nou cicle.

Dividits per gèneres com teatre, dansa, circ, titelles, màgia, etc., els integrants d'aquest club han anat visualitzant i estudiant 22 espectacles i, mitjançant votacions, s'han anat destil·lant fins a arribar a aquestes vuit noves funcions artístiques que la ciutat de Torrevella tindrà la sort de gaudir.

Com ja es va iniciar l'any anterior, es continuaran escollint dos col·legis per espectacle per regalar-los invitacions i que puguin anar amb els seus familiars a veure, aprendre i gaudir en família de la millor programació possible que l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” i l'Escola Municipal de Teatre Raúl Ferrández ens ofereixen.

L'illa de les coses perdudes

On va el que es perd? Per on s'escapen els records? Com fa l'oblit per emportar-se els records d'una persona? Aquesta és la història d'una illa a la vora de la qual van a parar totes les coses que perd Marcelo. Inesperadament, un dia apareix algú a lilla. És Estela, la seva néta. Allà es troba amb Olvido, a qui persegueix per tota l'illa per intentar recuperar un record valuós del seu avi.