Benestar Social rep una subvenció de la Diputació Provincial de 789.805 euros

19.10.2023
bienestar social

La Regidoria de Benestar Social de l'Ajuntament de Torrevella ha rebut de la Diputació Provincial d'Alacant una subvenció de 789.805 euros, a través de la convocatòria de subvencions adreçada a Ajuntaments, a Entitats d'Àmbit Territorial Inferior al Municipi, ia Mancomunitats de Serveis Socials de la Província d'Alacant, destinades a prestacions socials per situacions extraordinàries, a causa de la crisi econòmica i energètica, i per a l'acolliment de refugiats procedents d'Ucraïna; de conformitat amb linforme de la Comissió de Valoració de Benestar Social.

Des de la institució provincial s'han mobilitzat fons extraordinaris per ajudar els ciutadans que més ho necessiten. L'encariment de la cistella de la compra i de l'energia ha situat les famílies en situacions econòmiques molt complicades i des de la Diputació, i amb l'ajut dels ajuntaments, es contribuirà que aquestes persones puguin arribar a final de mes.

En aquest sentit, gràcies a aquestes subvencions es podrà donar cobertura a les necessitats bàsiques de les famílies més vulnerables, pagant la compra d'aliments, productes de neteja i higiene i medicaments, material escolar o el pagament del lloguer, la llum o l'aigua .

El reforç del personal de serveis socials dels ajuntaments i els ajuts a refugiats ucraïnesos (allotjament, serveis de traducció, ensenyament d'espanyol, etc.) també es podrà sufragar amb aquesta subvenció