Transformant empreses: ODS 2030 i Tecnologies habilitadores

27.10.2023
transformando empresas

L'esdeveniment Focus Pime i Emprenedoria que aquest any engloba les comarques de L´Alacantí, Marina Baixa i Marina Alta 23 , tindrà com a eix principal les tecnologies habilitadores, les quals abasten des de la intel·ligència artificial fins a les energies renovables i la biotecnologia, i actuen com a catalitzadors que potencien la capacitat de les nacions i les comunitats per assolir els ODS. Aquestes eines i solucions tecnològiques no només obren noves possibilitats, sinó que també empoderen individus, empreses i governs per abordar desafiaments complexos i aprofitar noves oportunitats.

En aquesta jornada veurem, com en combinar els ODS amb les tecnologies habilitadores, es crea un camí cap a un futur més equitatiu i sostenible, on la innovació i la cooperació global són claus per enfrontar els desafiaments del nostre temps.

Iniciativa promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana , a través de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) , dins la seua política de suport a l'emprenedoria innovadora, i organitzada per CEEI Elx, i un gran nombre d'entitats de l'ecosistema emprenedor de les comarques de L´Alacantí, Marina Baixa i Marina Alta.

09:45 a 10:00 Recepció i acreditació d'assistents

Assisteix minuts abans que comenci l'esdeveniment, així validarem la teva inscripció i t'acreditarem per poder accedir a la sala.

10:00 a 10:10 Obertura institucional

A l'obertura comptarem amb la presència de:

  • María Dolores Romero Sánchez , coordinadora d'Innovació a FEMPA-INNOMETALIA.
  • José Javier García Zamora , president del CEEI Elx.
  • Rafael Escamilla, director de Relacions Externes d' IVACE.

10:10 a 10:50 Aplicació dels ODS i AGENDA 2030 a les pimes

La integració dels ODS a les estratègies comercials no només és una obligació ètica, sinó també una oportunitat per al creixement sostenible i la innovació, impulsant un impacte positiu tant a nivell local com global.

En aquesta sessió veurem les estratègies a seguir per aconseguir una aplicació profitosa dels ODS a les pimes, i casos pràctics d'èxit

10:50 a 11:35 Aplicacions pràctiques de tecnologies habilitadores

En aquesta sessió es mostraran casos pràctics d'empreses que utilitzen aquestes tecnologies en alguna àrea de la seva cadena de valor, aportant innovació als seus processos.

11:35 a 12:00 Cafè Networking

Oportunitat per establir contacte amb tots els assistents a l'esdeveniment i interactuar sobre diferents qüestions d'innovació, sostenibilitat i intel·ligència artificial.

12:00 a 12:30 Visita instal·lacions de Fempa

En acabar el cafè networking, s'oferirà una visita guiada per les instal·lacions de Fempa.

Més informació a CEEI