Demà s'obre el termini de sol·licitud d'ajuts per sufragar les despeses de transport escolar per al curs 2023/2024

Aquest any, la novetat més important d'aquesta convocatòria és que, per primera vegada, l'ajut té un caràcter anticipat per al ciutadà que la sol·licite, amb una posterior justificació en finalitzar el curs
30.10.2023
transporte
L'import individual màxim de l'ajut serà de 75 euros mensuals per a aquells alumnes que utilitzin el transport escolar 2 viatges diaris, per a un període màxim de 10 mesos, comprès entre l'1 de setembre del 2023 i el 30 de juny del 2024

El regidor d'Educació de l'Ajuntament de Torrevella, Ricardo Recuero, informa que avui dilluns, 30 d'octubre, ha estat publicada al Butlletí Oficial de la Província (BOP) la convocatòria d'ajudes per sufragar les despeses del Transport Escolar del curs 2023/2024 . El termini de presentació de sol·licituds serà de 20 dies hàbils a partir de demà dimarts, 31 de novembre, per la qual cosa el termini acabarà dimarts, 28 de novembre, podent presentar-les a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament o de manera presencial a través del PROP.

Enguany, la novetat més important d'aquesta convocatòria és que, per primera vegada, l'ajut té un caràcter anticipat per al ciutadà que la sol·licite, amb una posterior justificació en finalitzar el curs.

Aquests ajuts estan destinats a alumnes matriculats en centres educatius de la ciutat de Torrevella, així com fora d'ella, en Educació Infantil, Primària, ESO, FP, Graus Formatius i Programes de Qualificació Professional i que siguin usuaris del Transport Escolar, no subvencionat per la Generalitat Valenciana.

Els requisits bàsics per accedir a les ajudes són:
- Estar empadronats a la ciutat, almenys dos anys ininterrompudament.

- Justificar ser usuari del transport escolar mitjançant el certificat degut a l'empresa de transport.
- Acreditar mitjançant certificat emès pel centre educatiu, estar matriculat en algun dels nivells descrits anteriorment.