María Teresa Dura, guanyadora del XXV Concurs de Pintura Ràpida "Ciutat de Torrevella"

El Segon premi va ser per a María Teresa Durá, el tercer per a Blai Tomás Ibáñez, i el Premi a l'artista local va recaure en Jorge González Gallud
30.10.2023
pintura

Més de mig centenar de pintors procedents de diferents localitats del nostre país van participar ahir diumenge, 29 d'octubre, a la XXV Edició del Concurs de Pintura Ràpida Ciutat de Torrevella.

El jurat qualificador d'aquesta edició, format per Massimo Pisani, Dionisio Gázquez i Martín Noguerol, va decidir atorgar els premis següents, dotats en total amb 5.700 euros.

-Primer Premi (3.000 €):   María Teresa Durá Sepulcre.
-Segon Premi (1.300 €): Blai Tomás Ibáñez.
-Tercer Premi (800 €): Juan José Valeros Mena.
-Premi a l'artista local (600€): Jorge González Gallud.

El lliurament de premis es va dur a terme a la Sala d'Exposicions del Centre Cultural Verge del Carme, amb l'assistència del regidor de cultura, Antonio Quesada, els membres del jurat qualificador i les professores de l'Escola Municipal de Pintura.

Les obres premiades quedaran en poder de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” per formar part del seu patrimoni cultural, així com els drets de reproducció de les obres esmentades.

Així mateix, es farà una exposició amb les obres premiades i seleccionades, del 31 d'octubre al 5 de novembre, les quals hauran de quedar exposades fins a la clausura. Les obres no seleccionades seran retirades pels seus autors després del lliurament de premis.

Finalment, les obres seleccionades podran ser retirades presentant el resguard de l'obra, un cop finalitzada l'exposició, de dilluns a divendres de 10.00 a 12.00 hores. En el termini d'un mes, al Centre Cultural Verge del Carme, telèfon 96 571 99 00.