Demà, 1 de novembre, es posa en marxa el nou portal de transparència i govern obert

31.10.2023
transparencia
El regidor d'Innovació i Transparència de l'Ajuntament de Torrevella, Ricardo Recuero, comunica que demà dimecres, 1 de novembre, es posarà en marxa el nou Portal de Transparència i Govern Obert, que es trobarà allotjat a la web municipal www.torrevieja.es. Recordo ha explicat que és un portal que pretén mostrar una forma de governança transparent, col·laborativa i ètica amb una rendició de comptes al ciutadà més clara.

El Portal de Transparència i Govern Obert es compon de tres eixos principals, els quals s'aniran desplegant a la web de manera progressiva, com són la transparència, la participació i la col·laboració ciutadana.

El nou portal permetrà a l'Ajuntament de Torrevella complir amb la normativa actual, oferint als ciutadans informació sobre la gestió municipal, gestió pressupostària, procediments de contractació, obres i serveis, retribucions dels regidors de la corporació, subvencions, etc.

Finalment, l'edil d'Innovació ha destacat que serà un portal viu, en constant evolució i bolcat de dades, al qual s'incorporarà Participació Ciutadana com un altre dels eixos transversals del nou portal.