La colònia britànica celebrarà el dissabte, 11 de novembre, en un solemne acte, el dia de la rosella "Poppy Day"

08.11.2023
poppy day

Aquest proper dissabte, 11 de novembre, a les 11:00 hores, se celebrarà a la Parròquia Arxiprestal de la Immaculada Concepció l'acte commemoratiu del Remember Day (Poppy Day), organitzat per la Royal British Legion en col·laboració amb l'Ajuntament de Torrevella, i que comptarà amb l'assistència de l'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i la regidora de Residents Internacionals, Gitte Lund.

Aquest solemne i patriòtic acte de la colònia britànica resident a la nostra localitat, que se celebra anualment el dia 11, del mes 11, a les 11:00 hores, des de l'any 1920 a tots els pobles i ciutats de Gran Bretanya, està organitzat un any més pels veterans de la Royal British Legió, presidida per Pam Wilding, en què també participen com en edicions anteriors veterans de l'Armada i de l'Exèrcit de l'Aire de Gran Bretanya, així com Policia Local i Protecció de Torrevella.

La missa commemorativa per aquesta important efemèride serà oficiada pel pastor de l'Església Anglicana a Torrevella, Pare Richard Seabrook, per posteriorment realitzar una emotiva ofrena floral a la Plaça de la Constitució en memòria dels caiguts a les guerres i pel terrorisme.