L'Institut Municipal de Cultura obté subvencions de la Diputació d'Alacant per desenvolupar activitats culturals a Torrevella

14.11.2023
cultura

El regidor de Cultura i vicepresident de l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta”, José Antonio Quesada, comunica que s'ha concedit a l'Institut Municipal de Cultura “Joaquín Chapaprieta” dues subvencions ofertes per l'Excma. Diputació Provincial d'Alacant destinada a sufragar part de les despeses realitzades per a activitats culturals.

D'una banda, la subvenció anomenada “Convocatòria per realitzar activitats culturals, musicals i escèniques 2023” consta de dues línies subvencionables. La línia 1, referida a actuacions musicals, l'IMC ha rebut el 100% del total de la despesa referida a l'actuació del grup de dansa Sliders, que va tenir lloc al Passeig Vistalegre per motiu del Dia Internacional de la Dansa el passat 30 d'abril, sent la quantitat subvencionada 4.948,9€

Alhora, en aquesta mateixa subvenció hi ha una línia 2 referida a publicacions, la qual ha concedit a l'IMC 3.000 € en relació a la maquetació, publicació i impressió de 10.000 exemplars del còmic que es va crear pel 50è Aniversari del Premi Diego Ramírez.

D'altra banda, l'Excma. Diputació d'Alacant ha resolt favorablement la subvenció per campanya de música d'orquestres i ensembles, dolçaina i tabal, plecto i pua, i corals, per la qual ha concedit a l'IMC el 49% de les despeses sufragades pel concert de presentació del piano de gran cua adquirit, a càrrec de l'Orquestra Simfònica de Torrevella, i que va tenir lloc el 8 d'abril passat a l'Auditori Internacional. L'import concedit és de 4.500€.