Lliurats els Premis Joves Emprenedors 2023

El primer premi, dotat amb 7.000 euros i trofeu, ha estat per a Estefania Alonso Gómez, pel seu nou i original projecte de protecció del corriol patinegre (espècie en perill d'extinció) a través de xerrades d'educació mediambiental enfocada a alumnes dels alumnes centres escolars de Torrevella
28.11.2023
juventud

L'alcalde de Torrevella, Eduardo Dolón, i el regidor de Foment de l'Ocupació, Desenvolupament Local i Emprenedoria, Domingo Paredes, han lliurat avui al matí dels Premis Joves Emprenedors 2023 que organitza l'Ajuntament de Torrevella, i que ascendeixen a la seva totalitat a 12.000 euros a premis.

Els guanyadors d'aquesta catorzena edició han estat:

-Primer premi: 7.000 euros i trofeu a Estefania Alonso Gómez , pel seu nou i original projecte de protecció del corriol patinegre (espècie en perill d'extinció) a través de xerrades d'educació mediambiental enfocada a alumnes dels centres escolars de Torrevella.

-Segon premi: 3.500 euros i trofeu a Alex Vilches Linero , propietari d'una empresa de comandes a través d'Amazon per estalviar costos i millorar la qualitat del producte.

-Tercer premi: 1.500 euros i trofeu a Roksolana Mryglid Oleynik, gerent d?una empresa d?assessoria immobiliària per a estrangers.

La convocatòria d'aquests premis té com a objectius concrets promoure l'emprenedoria entre la societat torrevellina; impulsar leconomia cooperativa i social; afavorir el reconeixement social dels emprenedors; fomentar una imatge positiva de l'empresari com a generador de riquesa i ocupació; fomentar la innovació com a estratègia competitiva de l'empresa, així com la creació d'empreses i serveis relacionats amb el sector turístic, el comerç local, les noves tecnologies, la conservació i la rehabilitació d'edificis, medi ambient, esport, lleure i temps lliure; premiar les persones amb iniciativa emprenedora que han posat en marxa un nou negoci; i facilitar suport i suport als emprenedors que han iniciat la seva activitat empresarial, de manera que serveixi d'estímul per crear noves empreses i nous llocs de treball en l'àmbit de l'economia del municipi de Torrevella.

En definitiva, uns premis que serveixen per premiar la valentia dels que han fet el pas apostant per idees innovadores i serveix, també, per impulsar les idees de negoci que encara no s'han dut a terme però que amb aquest ajut econòmic es poden començar a materialitzar.